Articolul precedent |
Articolul urmator |
742 24 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-03-04 20:58 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
[547.9+664.68]:634.51 (1) |
Chimie organică (486) |
Brutărie. Pâine. Produse de panificaţie (72) |
Nucifere. Fructe cu coajă tare (62) |
SM ISO690:2012 GROSU, Carolina. Compoziţia chimica a şrotului din miez de nuci Juglans Regia l.. In: Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii, 22-23 septembrie 2017, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM, 2017, Vol.1, pp. 170-176. ISBN 978-9975-75-893-2. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii Vol.1, 2017 |
||||||
Conferința "Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii" Chișinău, Moldova, 22-23 septembrie 2017 | ||||||
|
||||||
CZU: [547.9+664.68]:634.51 | ||||||
JEL: Q16 | ||||||
Pag. 170-176 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Walnut kernels contain a large amount of fat (> 50% of weight), 11% protein, 5% carbohydrates and is highly caloric (about 525 kcal per 100g. product) [18]. Of special importance is the walnuts and byproducts (fr: co-produits, English: by-products) thorough processing, primarily of the oilcake resulting from oil extraction [7]. Oilcake resulting from oil extraction is only used for animal feed, therefore study of the nutritional and sensory quality and identification of its processing and use conditions in nutrition is necessary. |
||||||
Cuvinte-cheie walnut oilcake Juglans Regia L., optimal condition, proteinaceous substances, Chemical composition, nutritional value, sensory quality, dietary fibres |
||||||
|