Bioculturi în produse alimentare
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
172 1
Ultima descărcare din IBN:
2023-09-21 12:40
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
579.67:637.146 (1)
Microbiologie aplicată (370)
Produse ale animalelor domestice (de curte) și de vânat (304)
SM ISO690:2012
TERINTE, Livia, GHERMAN, Cornelia-Victoria. Bioculturi în produse alimentare. In: Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă, Ed. 10, 18-19 martie 2023, Chişinău. Chişinău: CEP UPSC, 2023, Ediția 10, Vol.3, pp. 317-320. ISBN 978-9975-46-720-9.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă
Ediția 10, Vol.3, 2023
Conferința "Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă"
10, Chişinău, Moldova, 18-19 martie 2023

Bioculturi în produse alimentare

Bio cultures in food products

CZU: 579.67:637.146

Pag. 317-320

Terinte Livia, Gherman Cornelia-Victoria
 
Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, Chişinău
 
 
Disponibil în IBN: 19 iulie 2023


Cuvinte-cheie
biologie, experiment, cercetare,

biology, experiment, research