Determinarea cantitații de glucide dintr-un produs alimentar îndulcit cu ștevie
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
131 0
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
664.16:543 (1)
Zahăr. Melasă. Glucoză etc. (13)
Chimie analitică (320)
SM ISO690:2012
GĂINĂ, Simona. Determinarea cantitații de glucide dintr-un produs alimentar îndulcit cu ștevie. In: Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă, Ed. 10, 18-19 martie 2023, Chişinău. Chişinău: CEP UPSC, 2023, Ediția 10, Vol.3, pp. 168-170. ISBN 978-9975-46-720-9.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă
Ediția 10, Vol.3, 2023
Conferința "Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă"
10, Chişinău, Moldova, 18-19 martie 2023

Determinarea cantitații de glucide dintr-un produs alimentar îndulcit cu ștevie

Determination of carbohydrates in a food product sweetened with stevia

CZU: 664.16:543

Pag. 168-170

Găină Simona
 
Colegiul Tehnic „Ion Creangă”, Târgu-Neamț
 
 
Disponibil în IBN: 18 iulie 2023


Cuvinte-cheie
carbohidraţi, stevie, zahăr, metoda Scrool,

carbohydrates, stevia, Sugar, Scrool method