Articolul precedent |
Articolul urmator |
131 0 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
664.16:543 (1) |
Zahăr. Melasă. Glucoză etc. (13) |
Chimie analitică (320) |
SM ISO690:2012 GĂINĂ, Simona. Determinarea cantitații de glucide dintr-un produs alimentar îndulcit cu ștevie. In: Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă, Ed. 10, 18-19 martie 2023, Chişinău. Chişinău: CEP UPSC, 2023, Ediția 10, Vol.3, pp. 168-170. ISBN 978-9975-46-720-9. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă Ediția 10, Vol.3, 2023 |
||||||
Conferința "Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă" 10, Chişinău, Moldova, 18-19 martie 2023 | ||||||
|
||||||
CZU: 664.16:543 | ||||||
Pag. 168-170 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Cuvinte-cheie carbohidraţi, stevie, zahăr, metoda Scrool, carbohydrates, stevia, Sugar, Scrool method |
||||||
|