Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
920 63 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-24 20:30 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
338.439.6:663/664 (1) |
Producție și servicii în funcție de sectoarele economice (1505) |
Microbiologie industrială. micrologie industrială. Fermentare, industrii de fermentare. Industria băuturilor. Industria stimulenților (594) |
Producerea și consevarea alimentelor solide (1475) |
SM ISO690:2012 IORGA, Eugen, GOLUBI, Roman, ACHIMOVA, Tatiana. Calitatea produselor agroalimentare procesate. In: Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”, 2014, nr. 3(34), pp. 73-75. ISSN 1857-0461. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” | ||||||
Numărul 3(34) / 2014 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687 | ||||||
|
||||||
CZU: 338.439.6:663/664 | ||||||
Pag. 73-75 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
În articol se examinează potenţialul producţiei de conserve în Republica Moldova, precum şi unele puncte critice în lanţul alimentar. Sunt specifi cate activităţile care urmăresc evitarea verigilor slabe din domeniul respectiv. Sunt punctate unele activităţi de cercetare-dezvoltare, direcţionate spre
ameliorarea calităţii produselor obţinute în urma procesării
materiei prime agroalimentare şi a diversifi cării
sortimentului de alimente. În paralel, sunt scoase în evidenţă unele tehnici de laborator şi metode de analiză moderne destinate evaluării calităţii şi inocuităţii produselor alimentare. |
||||||
Cuvinte-cheie conserve din fructe şi legume, calitatea alimentelor, riscuri de producere, tehnologii de procesare. |
||||||
|