IBN
  



  














    
  


  
Închide

Afișare rezultate

SM ISO690:2012
Afisarea articolelor 1-9(9) pentru cuvîntul-cheie "taste"
Qualitative analysis of autohton and imported classic butter
Grosu Natalia
Technical University of Moldova
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development
Ediția 13. 2023. Chişinău. ISBN 978‐9975‐64‐363‐4.
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-116
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Сравнительная характеристика органолептических показателей качества хлеба Бородинского от разных производителей
Deli Maria, Chiroglu Anna
Комратский государственный университет
Ştiinţă, educaţie, cultură
2012. Comrat. ISBN N/A.
Disponibil online 31 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-139
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hibrizi distanţi de viţă de vie (Vitis Vinifera L. X Muscadinia Rotundifolia Michx.) cu însuşiri organoleptice, biochimice şi uvologice de perspectivă
Alexandrov Eugeniu1, Găină Boris2
Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor
Ediția 5. 2014. . .
Disponibil online 28 July, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-472
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Diferența dintre mierea naturală și cea artificială
Lotcă Cristina
Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă
Ediția 10, Vol.3. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-46-716-2.
Disponibil online 18 July, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-228
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dimensiunea valorică a școlarizării prin intermediul instrumentului muzical piano-forte în Basarabia interbelică
Grecu Vasile
Patrimoniul cultural: cercetare, valorificare, promovare
Ediția 14. 2022. Chișinău. ISBN 978-9975-84-171-9..
Disponibil online 29 November, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-209
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dezvoltarea sensibilității olfactive și gustative la copiii cu deficienţă mintală
Stamate Iuliana
Probleme actuale ale ştiinţelor umanistice
Vol. 17, Partea 2. 2018. Chişinău. ISBN 978-9975-46-394-2.
Disponibil online 16 November, 2022. Descarcări-17. Vizualizări-274
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rolul artei pianistice în cultura muzicală din Basarabia interbelică în raport cu procesul intercultural european
Grecu Vasile
Studii Culturale
Ediția 3, Vol.3. 2021. Chişinău. ISBN 978–9975–84–166–5.
Disponibil online 11 November, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-198
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Unde a dispărutut gustul tomatelor de altădată?
Iliev Petru, Ilieva Irina, Guţul Margareta, Plugaru Simion, Meşina Sergiu, Matragun Pavel, Vasilache Iulia
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Studia Universitatis Moldaviae (Seria Ştiinţe Umanistice)
Nr. 10(30) / 2009 / ISSN 1811-2668 /ISSNe 2345-1009
Disponibil online 13 November, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-211
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sare din mâglă, zahăr candel, piper, anason: câteva aspect din istoria consumului în Țara Moldovei (sfârșitul sec. al XVI-lea - începutul sec. al XIX-lea)
Felea Alina
Latinitate, Romanitate, Românitate
Ediția 6. 2022. Chișinău. ISBN 978-9975-163-66-8; 978-606-9659-77-9.
Disponibil online 14 April, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-419
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-9 of 9