IBN
  



  














    
  


  
Închide
Lista publicaţiilor: Rabotnicova Liudmila Maxim - 7

2019 - 2

Viziuni asupra calităţii produselor lactate. 5. Brânzeturi. 5.2 Brânză moale și în saramură
Iorga Eugen Vasile, Voitco Elena Vitali, Achimova Tatiana Alexandr, Rabotnicova Liudmila Maxim, Crucirescu Diana Grigore
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 5-6(83-84) / 2019 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 28 May, 2021
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Viziuni asupra calităţii produselor lactate. 5. Brânzeturi 5.1 Brânză tare, semitare
Iorga Eugen Vasile, Voitco Elena Vitali, Achimova Tatiana Alexandr, Rabotnicova Liudmila Maxim, Crucirescu Diana Grigore
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 3-4(81-82) / 2019 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 26 September, 2019
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 2

Viziuni asupra calității produselor lactate. 4. Brânză proaspătă
Iorga Eugen Vasile, Voitco Elena Vitali, Achimova Tatiana Alexandr, Rabotnicova Liudmila Maxim, Crucirescu Diana Grigore
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 5(77) / 2018 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 19 August, 2019
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Viziuni asupra calității produselor lactate. 3. Smântână
Iorga Eugen Vasile, Voitco Elena Vitali, Achimova Tatiana Alexandr, Rabotnicova Liudmila Maxim, Crucirescu Diana Grigore
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 4(76) / 2018 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 20 August, 2019
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2017 - 1

Viziuni asupra calității produselor lactate. 2. Frișcă (smântână dulce)
Iorga Eugen Vasile, Voitco Elena Vitali, Achimova Tatiana Alexandr, Rabotnicova Liudmila Maxim, Crucirescu Diana Grigore
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 5-6(71-72) / 2017 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 22 August, 2019
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2015 - 2

Viziuni asupra calităţii produselor lactate
Iorga Eugen Vasile, Voitco Elena Vitali, Achimova Tatiana Alexandr, Golubi Roman , Arnaut Svetlana Luca, Rabotnicova Liudmila Maxim
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 5-6(59-60) / 2015 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 16 April, 2020
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cercetări privind calitatea sucului de fructe stors direct şi congelat
Şleagun Galina Valentin, Popa Maria Dionisie, Chicu Aliona , Vîcerova Larisa Serghei, Suvorova Galina Ivan, Rabotnicova Liudmila Maxim, Cupcea Tatiana Pavel
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 4(58) / 2015 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 16 April, 2020
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-7 of 7