Afiliat la Academia de Studii Economice din Moldova
Yogurt enrichment with jerusalem artichoke (helianthus tuberosus) flour as prebiotic source |
Covaliov (Boaghi) Eugenia , Gîncu Ecaterina , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Reşitca Vladislav |
Constructive Design and Technological Optimization in Machine Building Field |
Ediția 16. 2021. Bacău, Romania. Alma Mater Publishing House of "Vasile Alecsandri" University of Bacau. 96-96. |
Disponibil online 28 May, 2024 |
Efectele benefice ale topinambur (Helianthus Tuberosus L.) Asupra sănătății |
Gîncu Ecaterina , Tabunșcic Olga , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica |
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii |
Ediţia a 22-a . 2020. Chişinău Republica Moldova. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 209-215. |
Disponibil online 27 November, 2020 |
Proprietăți fizico-chimice a făinii de topinambur (Helianthus Tuberosus) |
Gîncu Ecaterina , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Popa Ion , Calcatiniuc Dumitru |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 186-189. |
Disponibil online 26 July, 2019 |
Determinarea proprietăților fizico-chimică ale făinii de topinambur (Helianthus Tuberosus) |
Gîncu Ecaterina , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica |
25 de ani de reformă economică în Republica Moldova: prin inovare şi competitivitate spre progres economic |
Vol.1. 2016. Chișinău, Republica Moldova. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 323-326. |
Disponibil online 24 April, 2018 |
1-5 of 5